L’Occitane: Skrivnostna, drzna in izmikajoča se Arlesienne

L’Occitane nam je na petkovi blogerski konferenci predstavil svojo novo kolekcijo Arlesienne za ženske. Spoznale smo tri izdelke: parfum, kremo za roke in balzam za ustnice v obliki glosa. Vse skupaj pa povezuje vonj treh cvetlic, vrtnice, vijolice in žafrana, ki predstavlja svobodno in samozavestno žensko z juga Francije.


Zgodba, ki je navdihnila linijo.
Kolekcijo povezuje poleg vonja tudi trak, ki je del noše Arležank. Gre za naglavni trak, katerega tradicijo, kako si ga nadeti prenašajo iz roda v rod. Njegovi odtenki so živahni in poudarjajo drznost ženske, ki jo vodi globoka želja po unikatnosti v svetu enakih.


‘Razgibana dišava s posebnim značajem in globino poudarja osebnost ženske, ki obožuje svojo svobodo.’ L'Occitane


Poleg parfuma bo na voljo še gel za tuširanje, parfumsko milo, krema za roke, balzam za ustnice in mleko za telo.


Seveda niso pozabili niti na moške in zanje ustvarili kolekcijo Cologne cidrat, ki je namenjena moškim, ki imajo nepotešljivo željo po potovanju. V kolekciji je toaletna voda, kremni gel po britju, milo in gel za prhanje.


Obe kolekciji bosta na voljo od tretjega novembra v L’Occitanovih trgovinah in v njihovi spletni trgovini.  


Zakaj je mene kolekcija navdušila?
Poleg lepe embalaže me je navdušil cvetličen, rahlo sladek vonj. Predvsem pa se najdem v opisu kolekcije, saj je kolekcija namenjena točno takšni ženski kot hočem postati sama - drzna in samozavestna, predvsem pa svobodna in s pisanim trakom v laseh.  Ni komentarjev