Dogodek meseca: 2. Beautiful Bloggers Meetup

Prejšnji petek sem skoraj z letala skočila na drugo konferenco lepotnih blogerk. Čeprav sem vedela, da bo dan naporen in dolg sem se ga veselila. Vse skupaj se je namreč začelo že ob pol devetih zjutraj in trajalo do devetih zvečer. Ampak lahko rečem, da je bil to dan smeha, nabiranja novega znanja, presenečenj in spoznavanja novih ljudi.


Samorog Samo, ki ga je izdelala Karina. 

Tema letošnje konference je bila Bodi samosvoja ...bodi samorog.  V tem stilu, s posebnim samorogom v dvorani, je potekala celotna konferenca. Že na začetku so nas razvajali s kavico in popcakesi v obliki samorogov. Celotno dogajanje je povezoval voditelj Peter Poles, ki se je v družbi samih žensk odlično znašel.

Popcakes-i, so nas pričakali za dobro jutro.
Poleg Popcakes-ov nas je pričakala tudi prva jutranja kava. Seveda smo blogerke opazile tudi manjši detajl na šalici in sicer pentljico. 
Na konferenci nas je seveda tudi nagovorila in pozdravila organizatorka in blogerka Nika Veger.
Prvo predavanje je bilo namenjeno fotografiji in ga je vodil Aleš Bravničar. Edini moški predavatelj je razkril kar nekaj trikov, da bodo moje fotografije na blogu od sedaj naprej še boljše.

Konferenco je spretno povezoval voditelj Peter Poles. 
Na drugem predavanju z Leno Gregorčič sem končno spoznala kaj pomeni SEO, in to da me čaka še kar nekaj prebranih člankov na to temo, da bom končno usvojila znanje, ki ga bom dejansko lahko uporabila.  


Po tem predavanju je sledilo zame najboljše predavanje na celotni konferenci, in sicer predavanje Branislave Antović, srbske blogerke, ki ustvarja na blogu Brana’s Divine World. Povedala nam je svojo zgodbo od tem kako je začela z bloganjem ter kako ji je uspelo, da se s tem sedaj preživlja in je to njena služba.


Sledil je Lepotni Pop Up, tržnica, kjer se predstavijo pokrovitelji konference in lahko z njimi tudi poklepetamo in preizkusimo njihove izdelke in seveda poklepetamo tudi blogerke med sabo.

Predstavitev dišave S. Oliver, ki omamno diši. 


Po tržnici smo se vrnile na predavanja, od katerih sta mi dve še posebej ostali v spominu, in sicer kako upravljati s svojo Facebook stranjo (ki ji moram jaz začeti posvečati veliko več pozornosti) in pa Trendi ličenja, ki jih je predstavila Kristina Vidic, uspešna slovenska vizažistka, ki živi in dela v Londonu.

Kristina Vidic ob svojem modelu, na katerem nam je pokazala enega od novih trendov. 
Po koncu uradnega dela nas je čakalo še družabno razvajanje, kjer smo se blogerke zabavale in razvajale. Sama sem preizkusila blond lasuljo in končno videla kakšna bi izgledala kot blondinka, pa tudi kot modrolaska (to mi je bilo res všeč) in se pustila razvajati rokam L’Orealove vizažistke. Z prijateljico Vanjo pa sva posneli tudi nekaj kul fotografij v photobooth-u. No pred odhodom domov pa nas je čakalo še glavno presenečenje, in sicer voziček poln darilnih vrečk pokroviteljev, v katerih so se skrivali kozmetični izdelki. Tako da me sedaj za nekaj časa izogibanje vsem kozmetičnim oddelkom v trgovinah in drogerijah.

Razvajali so nas s smoothiji.

Na konferenci smo prejele tudi tale čudovit rokovnik, namenjen prav blogerkam, ki je nastal pod prsti Nike Veger v sodelovanju z Medexom.

Blogerke smo se posladkale tudi z torto, na kateri je seveda počival samorog.
Najlepša zahvala in pohvala gre Niki Veger in ekipi, ki je vse skupaj organizirala in poskrbela da je vse potekalo kot je treba.

Zahvala pa gre tudi vsem sponzorjem, ki so nas tako ali drugače razvajali. :)
Glavnemu pokrovitelju Dvorcu Trebnik, Le Couvent Des Minimes, Afrodita Kozmetika, Avon, Caudalie, CD, DM, Honor, Medex, Melvita, Philips Lumea, S.Oliver, Vichy, Alessandro International, Depend Cosmetics,  L’Occitane, z ličenjem L’Oreal Paris Makeup, Cosmopolitan, Curaprox, Decleor, Labello, Labri vilinska lepota, Ličila.si, Dominur, Nivea, La Roche Posay in Smile Concept Store.

Ni komentarjev